Η πιο γευστική συνταγή για κρέμα βανίλια που είναι vegan & γεμάτη θρεπτικά συστατικά χάρη στη Σκόνη Spiroulina PLATENSIS!
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολος
Xρόνος προετοιμασίας: 15′
Μερίδες: 8
Θερμίδες ανά μερίδα: 177,7kcal
Υλικά
- 1lt γάλα σόγιας με γεύση βανίλια
- 100g σιρόπι αγαύης
- 150g κορν φλάουρ
- 1 κάψουλα βανιλίνη
- 1 φακελάκι Spiroulina PLATENSIS Σε Σκόνη
- Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
- Κρατάμε από τη συνολική ποσότητα γάλατος 1 κούπα.
- Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το υπόλοιπο γάλα μαζί με το σιρόπι αγαύης.
- Βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία.
- Ανακατεύουμε τακτικά για να μην κολλήσει.
- Διαλύουμε με ένα κουτάλι σούπας το κορν φλάουρ στην κούπα με το γάλα που έχουμε κρατήσει.
- Μόλις πάρει βράση το μείγμα στην κατσαρόλα προσθέτουμε το μείγμα με το διαλυμένο κορν φλάουρ, τη βανίλια, τη Σκόνη Spiroulina PLATENSIS.
- Aνακατεύουμε συνεχώς μέχρι να δέσει η κρέμα.
- Σερβίρουμε σε Coconut Vegan Bowl.
- Αφήνουμε να κρυώσουν.
- Διατηρούνται στο ψυγείο.
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή: