Avocado toast με Spiroulina PLATENSIS

Avocado toast με Σπιρουλίνα flakes

Ετοιμάζουμε το πιο γρήγορο, γευστικό και θρεπτικό τοστ με αβοκάντο, μανιτάρια και Σπιρουλίνα flakes. Αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για βραδινό!

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας : 10′
Μερίδες: 1
Θερμίδες ανά μερίδα: 389kcal

Υλικά

  • 150g μανιτάρια φρέσκα
  • 1 αβοκάντο ώριμο
  • Λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού
  • ½ φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 φύλλο μαρουλιού
  • 2 τοματίνια
  • 1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο λεπτές ροδέλες
  • 1 κουταλιά μαγιονέζα
  • χυμό από ½ λεμόνι
  • 2 φέτες ψωμί του τοστ πολύσπορο
  • 1 κ.σ. Σπιρουλίνα flakes
  • Λίγο αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε το λάδι στο τηγάνι, μόλις κάψει σωτάρουμε τα μανιτάρια για 5-6′ και αλατοπιπερώνουμε.
  2. Πολτοποιούμε το αβοκάντο στον πολυκόφτη προσθέτοντας και τον βασιλικό & κόβουμε το ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες.
  3. Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το λεμόνι, το φρέσκο κρεμμυδάκι και τα Σπιρουλίνα flakes.
  4. Ψήνουμε το ψωμί και προσθέτουμε τα υλικά.
  5. Το σνακ σας είναι έτοιμο!

Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes

 

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης