Ταλιατέλες Spiroulina PLATENSIS με σπαράγγια

Ταλιατέλες Spiroulina PLATENSIS με σπαράγγια, ντοματίνια, κολοκύθια σε τηγάνι σε μαύρο πάγκο

Τώρα τα ζυμαρικά γίνονται πιο υγιεινά! Πανεύκολη, πεντανόστιμη & θρεπτικότατη συνταγή χάρη στις Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS & τα αγαπημένα μας σπαράγγια.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 25′
Μερίδες: 5
Θερμίδες ανά μερίδα: 451kcal

Υλικά

  • 400g Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS
  • 200 ρ. σπαράγγια
  • 4-5 ντοματίνια
  • 10 αμύγδαλα
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 200 γρ. φυτικό τυρί κρέμα
  • Χυμό από ½ λεμόνι
  • Αλάτι & πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει, προσθέτουμε αλάτι και τις Ταλιατέλες.
  2. Βράζουμε για 5’ και τα σουρώνουμε. Κρατάμε λίγο από το νερό των ζυμαρικών.
  3. Σε άλλη κατσαρόλα, βράζουμε τα σπαράγγια για 1’.
  4. Τα κρυώνουμε σε μπολ με νερό& πάγο & τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.
  5. Σοτάρουμε το σκόρδο για 1’ & αδειάζουμε στο τηγάνι τις Ταλιατέλες, το τυρί κρέμα, τα ντοματίνια, το χυμό, λίγο από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  6. Αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά, ρίχνουμε τα σπαράγγια, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε & σερβίρουμε.

Καλή σας απόλαυση!

#Sp_recipes

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή:

Πλεξούδες Bio με Ρίγανη & σάλτσα Pesto

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης