Τώρα τα ζυμαρικά γίνονται πιο υγιεινά! Πανεύκολη, πεντανόστιμη & θρεπτικότατη συνταγή χάρη στις Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS & τα αγαπημένα μας σπαράγγια.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 25′
Μερίδες: 5
Θερμίδες ανά μερίδα: 451kcal
Υλικά
- 400g Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS
- 200 ρ. σπαράγγια
- 4-5 ντοματίνια
- 10 αμύγδαλα
- 1 σκ. σκόρδο
- 200 γρ. φυτικό τυρί κρέμα
- Χυμό από ½ λεμόνι
- Αλάτι & πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει, προσθέτουμε αλάτι και τις Ταλιατέλες.
- Βράζουμε για 5’ και τα σουρώνουμε. Κρατάμε λίγο από το νερό των ζυμαρικών.
- Σε άλλη κατσαρόλα, βράζουμε τα σπαράγγια για 1’.
- Τα κρυώνουμε σε μπολ με νερό& πάγο & τα μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.
- Σοτάρουμε το σκόρδο για 1’ & αδειάζουμε στο τηγάνι τις Ταλιατέλες, το τυρί κρέμα, τα ντοματίνια, το χυμό, λίγο από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά, ρίχνουμε τα σπαράγγια, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε & σερβίρουμε.
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή: