Αρακάς με μοσχαράκι και Σπιρουλίνα flakes

Μαύρο πιάτο με κομμάτια από μοσχάρι κοκκινιστό και αρακά

Σου θυμίζει λίγο κυριακάτικο οικογενειακό γεύμα; Δεν έχεις άδικο!
Όμως, δεν ξέρεις ότι αυτό το γεύμα περιέχει εκτός από πλήθος θρεπτικών συστατικών, υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης!

Βαθμός δυσκολίας: Μέτριος
Χρόνος προετοιμασίας: 60′
Μερίδες: 2
Θερμίδες ανά μερίδα: 540kcal [34g πρωτεΐνη]

Υλικά

  • 500g αρακάς
  • 600g μοσχαρίσιο κρέας σε κομμάτια
  • 2 καρότα σε φέτες
  • 60g ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 6g Σπιρουλίνα flakes

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τον αρακά προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και τα καρότα.
  2. Τσιγαρίζουμε ελαφρώς το κρέας και το αφήνουμε να βράσει μαζί με τον αρακά.
  3. Προσθέτουμε νερό και ελαιόλαδο και το αφήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να βράσει το μοσχάρι.
  4. Αφού βράσει και λίγο πριν σερβίρουμε, ρίχνουμε τα 6g Σπιρουλίνα Flakes και ανακατεύουμε.

#SpTip Για περισσότερη γεύση, μπορείτε να προσθέσετε 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι!

Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes

 

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης