Ταλιατέλες Με Spiroulina PLATENSIS & Σολομό

Ταλιατέλες με spiroulina PLATENSIS & σολομό

Συνδυάζουμε τις πιο θρεπτικές Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS με το αγαπημένο ψάρι όλων, το σολομό. Ετοίμασε ένα gourmet πιάτο εύκολα & γρήγορα!

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 20′
Μερίδες: 5

Υλικά

  • 400g Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS
  • 2 κ.σ βούτυρο
  • 400g φιλέτο σολομού
  • 1 ‘σφηνάκι’ βότκα
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2/3 φλ. κρέμα γάλακτος
  • 1-2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο
  • 2 λεπτές φέτες παρμεζάνα
  • αλάτι
  • λευκό πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει, προσθέτουμε αλάτι και τις Ταλιατέλες.
  2. Βράζουμε για 5′, τις σουρώνουμε & τις ανακατεύουμε με το βούτυρο.
  3. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι & σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια μέρι να μαλακώσουν.
  4. Προσθέτουμε το σολομό, αυξάνουμε τη θερμοκρασία και σοτάρουμε μέχρι να αρχίσει να ασπρίζει.
  5. Περιχύνουμε με τη βότκα και αφήνουμε να εξατμιστεί.
  6. Ρίχνουμε στο τηγάνι την κρέμα γάλακτος και τον άνηθο, αλατοπιπερώνουμε & αφήνουμε για λίγα λεπτά.
  7. Σερβίρουμε τις ταλιατέλες σε πιατέλα και τοποθετούμε από πάνω το σολομό & την παρμεζάνα.

Καλή σας απόλαυση!

#Sp_recipes

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης