Αγαπημένο ρόφημα με υλικά κατάλληλα για άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη!
Πλούσιο σε γεύση αλλά και σε θρεπτικά συστατικά χάρη στη Spiroulina PLATENSIS.
Χρόνος προετοιμασίας: 15′
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Μερίδες: 1
Θερμίδες: 440 kcal
Υλικά
- 1 μπανάνα
- 1 αχλάδι
- 2 κ.σ. δημητριακά βρώμης
- 20 αμύγδαλα ωμά
- 240 ml γάλα χωρίς λακτόζη
- 10 αμύγδαλα
- 1 φακελάκι Σκόνη Spiroulina PLATENSIS
Εκτέλεση
- Κόβετε την μπανάνα και το αχλάδι σε κομμάτια.
- Ρίχνετε τα αμύγδαλα και τη βρώμη στον πολυκόφτη και ανακατεύετε.
- Στη συνέχεια προσθέτετε το γάλα χωρίς λακτόζη και τη Spiroulina PLATENSIS Σκόνη και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
- Τοποθετείτε το μείγμα σε ένα ποτήρι & αν θέλετε προσθέτετε και παγάκια.
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή:
*Ευχαριστούμε τη Σταυρούλα Γούναρη, Κλινικό Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Msc