Σου θυμίζει λίγο κυριακάτικο οικογενειακό γεύμα; Δεν έχεις άδικο!
Όμως, δεν ξέρεις ότι αυτό το γεύμα περιέχει εκτός από πλήθος θρεπτικών συστατικών, υψηλό ποσοστό πρωτεΐνης!
Βαθμός δυσκολίας: Μέτριος
Χρόνος προετοιμασίας: 60′
Μερίδες: 2
Θερμίδες ανά μερίδα: 540kcal [34g πρωτεΐνη]
Υλικά
- 500g αρακάς
- 600g μοσχαρίσιο κρέας σε κομμάτια
- 2 καρότα σε φέτες
- 60g ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- 6g Σπιρουλίνα flakes
Εκτέλεση
- Βράζουμε τον αρακά προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και τα καρότα.
- Τσιγαρίζουμε ελαφρώς το κρέας και το αφήνουμε να βράσει μαζί με τον αρακά.
- Προσθέτουμε νερό και ελαιόλαδο και το αφήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να βράσει το μοσχάρι.
- Αφού βράσει και λίγο πριν σερβίρουμε, ρίχνουμε τα 6g Σπιρουλίνα Flakes και ανακατεύουμε.
#SpTip Για περισσότερη γεύση, μπορείτε να προσθέσετε 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι!
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή: