Ετοιμάζεσαι για το Μαραθώνιο; Διοργάνωσε pasta night με την πιο γευστική συνταγή που είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, υδατάνθρακες κι όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι χάρη στις βιολογικές Ταλιατέλες με λουίζα από το Κτήμα Ευκαρπία και τα Σπιρουλίνα flakes!
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 20′ (+30′ για το κοτόπουλο)
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 445kcal
Υλικά
- 1 συσκευασία Bio Ταλιατέλες με λουίζα
- 400g στήθος κοτόπουλο βρασμένο
- 100g μπροκολο σε φουντίτσες
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 μέτρια καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 1 μεγάλο κολοκυθάκι κομμένα σε ροδέλες
- 1 φλυτζ. ζωμό κοτόπουλο
- 3 κουταλιές soya sauce
- Αλάτι & πιπέρι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. Σπιρουλίνα flakes
Εκτέλεση
- Βράζουμε το κοτόπουλο, το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε σε κομματάκια.
- Bράzουμε τις ταλιατέλες για 5′ & παράλληλα, κόβουμε τα λαχανικά σε ροδέλες.
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2′ & συνεχίζουμε προσθέτοντας τα καρότα για άλλα 2′.
- Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και το μπρόκολο και ολοκληρώνουμε ρίχνοντας το ζωμό κοτόπουλο.
- Αλατοπιπερώνουμε, βράζουμε για 2′ και προσθέτουμε το κοτόπουλο.
- Ρίχνουμε τη soya sauce και βράζουμε για 2-3′ ακόμη.
- Όταν ολοκληρωθεί ο βρασμός, μεταφέρουμε τις ταλιατέλες στη σάλτσα μας & ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν όλα τα υλικά.
- Σερβίρουμε προσθέτοντας σε Coconut bowl πασπαλίζοντας με Σπιρουλίνα flakes.
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή: