Viva Mexico με μία συνταγή Γουακαμόλε γεμάτη γεύση & θρεπτικά συστατικά χάρη στη Σκόνη Spiroulina PLATENSIS & το αβοκάντο! Το τέλειο dip για να συνοδεύσετε πιτάκια ή nachos βλέποντας την αγαπημένη σας ταινία!
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Xρόνος προετοιμασίας: 10′
Μερίδες: 5
Θερμίδες ανά μερίδα: 160kcal
Υλικά
- 350g αβοκάντο
- ξύσμα από 2 λάιμ
- χυμό από 2 λάιμ
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1/2 σκόρδο
- 1/2 κρεμμύδι
- 1 ντομάτα
- 1 κ.σ. κόλιανδρο
- 1 κ.σ. δυόσμο
- 1 φακελάκι Σκόνη spiroulina PLATENSIS
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε το αβοκάντο σε κυβάκια. Τοποθετούμε σε μπολ μαζί με το ξύσμα και το χυμό από τα lime, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Λιώνουμε το μείγμα με ένα πιρούνι. Θέλουμε να έχει διάφορες υφές.
- Έπειτα, προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι, αφού τα έχουμε ψιλοκόψει, την ντομάτα κομμένη σε κυβάκια, τον κόλιανδρο και τον δυόσμο ψιλοκομμένους.
- Τέλος, προσθέτουμε τη Σκόνη Spiroulina PLATENSIS & ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
- Σερβίρουμε στο Coconut Vegan Bowl
- Συνοδεύουμε με Κριτσίνια Ολικής με Spiroulina PLATENSIS
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή: