Θυμίζει λίγο γεύμα σε κινέζικο… αλλά δεν είναι ! Είναι ένα υπέροχο πιάτο με πολλά υλικά και όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά χάρη στα Σπιρουλίνα flakes.
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 20′
Μερίδες: 2
Θερμίδες ανά μερίδα: 418kcal
Υλικά
- 140g καστανό ρύζι
- 120g φιλέτο κοτόπουλο καλοψημένο
- 1 καρότο κομμένο σε τετραγωνάκια
- 40g φύτρες από σόγια
- 40g αρακά βρασμένο
- 40g καλαμπόκι κονσέρβα στραγγισμένο
- 2 κ.σ. Σπιρουλίνα Flakes
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. σάλτσα σόγιας
Εκτέλεση
- Κόβετε το κοτόπουλο σε κομματάκια.
- Βράζετε το ρύζι σε μπόλικο νερό και σουρώνετε.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζετε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το καρότο.
- Ύστερα προσθέτετε τις φύτρες από σόγια μαζί με το κοτόπουλο.
- Ρίχνετε το ρύζι και προσθέτετε τον αρακά.
- Σοτάρετε όλα μαζί τα υλικά και σβήνετε με τη σάλτσα σόγιας.
- Ολοκληρώνετε ρίχνοντας τα Σπιρουλίνα flakes και ανακατεύετε.
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή: