Τα αγαπημένα μας ζυμαρικά σε έναν ανατρεπτικό συνδυασμό! Ένα γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας χάρη στην λιαστή ντομάτα, το κουνουπίδι και Σπιρουλίνα flakes που θα αγαπηθεί από όλους!
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 25′
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 491kcal
Υλικά
- 500g μακαρόνια spaghetti
- 5 φέτες λιαστές ντομάτες
- 3 μικρές φουντίτσες κουνουπίδι
- 300g μανιτάρια σε φέτες
- 5 ντοματίνια κομμένα σε φέτες
- 2 κ.σ. Σπιρουλίνα Flakes
- 1 σκόρδο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- Λίγο αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε για λίγα λεπτά το κουνουπίδι σε νερό μέχρι να μαλακώσει ελαφρώς. Έπειτα το σουρώνουμε.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια θερμοκρασία και σοτάρουμε το κουνουπίδι.
- Προσθέτουμε τη λιαστή ντομάτα, τα μανιτάρια, τα ντοματίνια και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά ακόμα.
- Με μία πιρούνα, μεταφέρουμε τα μακαρόνια χωρίς να τα σουρώσουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε.
- Αφήνουμε να σταθεί για λίγο και να απορροφήσει τα υγρά του.
- Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα Σπιρουλίνα flakes.
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή: