Υπέροχη δροσερή τάρτα με λεμόνι. Ελαφριά & πλούσια τόσο σε γεύση αλλά και σε θρεπτικά συστατικά χάρη στη Spiroulina PLATENSIS.
Χρόνος προετοιμασίας: 15′
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Μερίδες: 12
Θερμίδες: 490kcal
Υλικά
Για τη βάση
- 1 ½ πακέτο μπισκότα τύπου digestive
- 125g βούτυρο φυτικό
- 100g αμύγδαλα
Για την κρέμα
- 400g τυρί κρέμα
- 800ml ζαχαρούχο γάλα
- ξύσμα και χυμό από 2-3 λεμόνια
- 1 φακελάκι Σκόνη Spiroulina PLATENSIS
Για την επικάλυψη
- 1 χούφτα αμύγδαλα σπασμένα
- 1 κ.γλ Σκόνη Spiroulina PLATENSIS
Εκτέλεση
- Θρυμματίζουμε στον πολυκόφτη τα μπισκότα και τα αμύγδαλα.
- Λιώνουμε το βούτυρο, το ρίχνουμε στα μπισκότα, ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν πάστα & στρώνουμε σε μία ταρτιέρα.
- Χτυπάτε στο μίξερ το τυρί κρέμα, το ζαχαρούχο γάλα, το ξύσμα και το χυμό από τα λεμόνια μαζί με τη Σκόνη Spiroulina PLATENSIS.
- Απλώνουμε την κρέμα πάνω από τη βάση και βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
- Πριν σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα & τη Σκόνη Spiroulina PLATENSIS.
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή: