Υγιεινή και θρεπτική μακαρονοσαλάτα! Είναι γευστική χάρη στο βιολογικό Κατσαρόνι με Μελισσόχορτο από το Κτήμα Ευκαρπία και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά χάρη στο σολομό & τα Σπιρουλίνα flakes!
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 20′
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 529,4kcal
Υλικά
- 1 συσκευασία Bio Κατσαρόνι με Μελισσόχορτο
- 300g σολομό
- 50g καλαμπόκι βρασμένο
- 50g αρακά βρασμένο
- 50g καρότο βρασμένο
- 50g μπλόκολο βρασμένο
- ½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 200g γιαούρτι στραγγιστό (2%)
- 3 κ.σ. Σπιρουλίνα flakes
- 200ml νερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ψήνουμε το σολομό σε ταψί με λαδόκολλα στους 180°C στον αέρα για 20’. Μόλις ψηθεί, αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και τον κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Μόλις βράσουν, τα σουρώνουμε, τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε κι αφήνουμε στην άκρη.
- Ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 1’.
- Προσθέτουμε στο τηγάνι τις βίδες, τον αρακά,το καλαμπόκι, το καρότο, το μπρόκολο και το γιαούρτι και ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε & προσθέτουμε το σολομό.
- Πασπαλίζουμε με Σπιρουλίνα flakesκαι σερβίρουμε σε Coconut bowl.
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή: