Κατσαρόνι Bio με Μελισσόχορτο & σολομό

Κατσαρόνι Bio με Μελισσόχορτο & σολομό σε coconut bowl

Υγιεινή και θρεπτική μακαρονοσαλάτα! Είναι γευστική χάρη στο βιολογικό Κατσαρόνι με Μελισσόχορτο από το Κτήμα Ευκαρπία και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά χάρη στο σολομό & τα Σπιρουλίνα flakes!

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 20′
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 529,4kcal

Υλικά

  • 1 συσκευασία Bio Κατσαρόνι με Μελισσόχορτο
  • 300g σολομό
  • 50g καλαμπόκι βρασμένο
  • 50g αρακά βρασμένο
  • 50g καρότο βρασμένο
  • 50g μπλόκολο βρασμένο
  • ½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 200g γιαούρτι στραγγιστό (2%)
  • 3 κ.σ. Σπιρουλίνα flakes
  • 200ml νερό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Ψήνουμε το σολομό σε ταψί με λαδόκολλα στους 180°C στον αέρα για 20’. Μόλις ψηθεί, αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και τον κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  2. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  3. Μόλις βράσουν, τα σουρώνουμε, τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε κι αφήνουμε στην άκρη.
  4. Ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 1’.
  5. Προσθέτουμε στο τηγάνι τις βίδες, τον αρακά,το καλαμπόκι, το καρότο, το μπρόκολο και το γιαούρτι και ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  6. Αποσύρουμε από τη φωτιά, αλατοπιπερώνουμε & προσθέτουμε το σολομό.
  7. Πασπαλίζουμε με Σπιρουλίνα flakesκαι σερβίρουμε σε Coconut bowl.

Καλή σας απόλαυση!

#Sp_recipes

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης