Το αγαπημένο φρούτο του καλοκαιριού σε έναν ανατρεπτικό συνδυασμό με λεμόνι, μέλι και Spiroulina PLATENSIS.
Ένα smoothie που χαρίζει ενέργεια και πλήθος θρεπτικών συστατικών. Όσο για τη γεύση… απόλυτα καλοκαιρινή!
Χρόνος προετοιμασίας: 5′
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Μερίδες: 1
Θερμίδες ανά μερίδα: 224kcal
Υλικά
- 1 φέτα καρπούζι
- 3 φράουλες
- 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό χωρίς λιπαρά
- 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο χυµό λεµονιού
- ½ βανίλια (σε σκόνη)
- 1 κουταλάκι του γλυκού µέλι (ή σιρόπι αγαύης)
- ½ φακελάκι Σκόνη Spiroulina PLATENSIS
Εκτέλεση
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες.
- Κόβουμε μία φέτα καρπούζι.
- Τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια τη σάρκα του αφαιρώντας τα κουκούτσια.
- Τα τοποθετούμε στον πολυκόφτη μαζί με το χυμό λεμονιού, τη βανίλια και το µέλι.
- Τα χτυπάμε όλα µαζί µέχρι να ομογενοποιηθεί το µείγµα.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και τη Σκόνη Spiroulina PLATENSIS και ξαναχτυπάμε μέχρι να ενσωματωθούν.
- Σερβίρουμε σε ποτήρι.
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή: