Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS & σάλτσα Pesto

Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS με σάλτσα pesto σε μαύρο πιάτο

Η πιο υγιεινή εκδοχή της μακαδονάδας με pesto! Είναι γευστική & πλούσια σε θρεπτικά συστατικά χάρη στις Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS & την pesto με Σπιρουλίνα flakes!

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 20′
Μερίδες: 5
Θερμίδες ανά μερίδα: 348kcal

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει, προσθέτουμε αλάτι και τις Ταλιατέλες.
  2. Βράζουμε για 5’ και τα σουρώνουμε. Κρατάμε λίγο από το νερό των ζυμαρικών.
  3. Σε ένα μπλέντερ, ρίχνουμε το τυρί, την καθαρισμένη σκελίδα σκόρδο, τον κόλιανδρο, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και τα Σπιρουλίνα flakes.
  4. Τοποθετούμε τη σάλτσα σε ένα βαθύ σκεύος προσθέτοντας μέσα & τις Ταλιατέλες.
  5. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε 1 κ.σ. από το νερό που έβρασαν οι Ταλιατέλες.
  6. Γαρνίρουμε με λίγα φύλλα βασιλικού και ραντίζουμε με ελαιόλαδο.
  7. Πασπαλίζουμε με Σπιρουλίνα flakes και σερβίρουμε σε Coconut bowl.

Καλή σας απόλαυση!

#Sp_recipes

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή:

Πλεξούδες Bio με Ρίγανη & σάλτσα Pesto

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης