Η πιο υγιεινή εκδοχή της μακαδονάδας με pesto! Είναι γευστική & πλούσια σε θρεπτικά συστατικά χάρη στις Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS & την pesto με Σπιρουλίνα flakes!
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 20′
Μερίδες: 5
Θερμίδες ανά μερίδα: 348kcal
Υλικά
- 400g Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ. γλ. κόλιανδρο
- 1 κ.σ. Σπιρουλίνα Flakes
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. τυρί φυτικής προέλευσης
- Λίγο αλάτι και πιπέρι
- Φύλλα βασιλικού
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει, προσθέτουμε αλάτι και τις Ταλιατέλες.
- Βράζουμε για 5’ και τα σουρώνουμε. Κρατάμε λίγο από το νερό των ζυμαρικών.
- Σε ένα μπλέντερ, ρίχνουμε το τυρί, την καθαρισμένη σκελίδα σκόρδο, τον κόλιανδρο, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και τα Σπιρουλίνα flakes.
- Τοποθετούμε τη σάλτσα σε ένα βαθύ σκεύος προσθέτοντας μέσα & τις Ταλιατέλες.
- Ανακατεύουμε και προσθέτουμε 1 κ.σ. από το νερό που έβρασαν οι Ταλιατέλες.
- Γαρνίρουμε με λίγα φύλλα βασιλικού και ραντίζουμε με ελαιόλαδο.
- Πασπαλίζουμε με Σπιρουλίνα flakes και σερβίρουμε σε Coconut bowl.
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή: