Συνδυάζουμε τις πιο θρεπτικές Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS με το αγαπημένο ψάρι όλων, το σολομό. Ετοίμασε ένα gourmet πιάτο εύκολα & γρήγορα!
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 20′
Μερίδες: 5
Θερμίδες: 580kcal
Υλικά
- 400g Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS
- 50γ παρμεζάνα
- 3 σκ. σκόρδο σε φετούλες
- ½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 150ml extra παρθένο ελαιόλαδο Loustari
- Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει, προσθέτουμε αλάτι και τις Ταλιατέλες.
- Βράζουμε για 5′ & τις σουρώνουμε.
- Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε να ζεσταθεί.
- Ρίχνουμε το extra παρθένο ελαιόλαδο Loustari, το σκόρδο και σοτάρουμε, μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.
- Έπειτα, προσθέτουμε τις ταλιατέλες, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 3′.
- Προσθέτουμε το μαϊντανό & αλατοπιπερώνουμε.
- Σερβίρουμε τις ταλιατέλες σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα.
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή: