Συνδυάζουμε τις πιο θρεπτικές Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS με τα premium quality αποξηραμένα King Oyster μανιτάρια από τη Mushrooms’s Art. Ετοίμασε ένα gourmet vegan πιάτο για απαιτητικούς ουρανίσκους εύκολα & γρήγορα!
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 20′
Μερίδες: 5
Υλικά
- 400g Ταλιατέλες με Spiroulina PLATENSIS
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά, σε κυβάκια
- 2 ντομάτες σε κυβάκια
- Μία συσκευασία αποξηραμένα Κing Οyster μανιτάρια
- 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
- ½ κ.γ. ρίγανη
- 80ml νερό από τα ζυμαρικά
- ελαιόλαδο
- αλάτι & πιπέρι
- 1 κ.σ. Σπιρουλίνα flakes
- 1 κ.σ. αποξηραμένα King Oyster μανιτάρια
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αποξηραμένα αποξηραμένα King Oyster μανιτάρια και καλύπτουμε με νερό βραστό και αφήνουμε στην άκρη για 10′.
- Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει, προσθέτουμε αλάτι και τις Ταλιατέλες.
- Βράζουμε για 5′ και σουρώνουμε. Κρατάμε λίγο από το νερό των ζυμαρικών.
- Ζεσταίνουμε 5 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι & την πιπεριά σε μέτρια φωτιά για 5′.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια ψιλοκομμένα, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 10′.
- Προσθέτουμε το σκόρδο και τη ρίγανη και αφήνουμε στη φωτιά για 1′.
- Σβήνουμε με το νερό από τα ζυμαρικά.
- Αφού πάρει μια βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά & προσθέτουμε την ντομάτα.
- Ανακατεύουμε & αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά, πασπαλίζοντας με Σπιρουλίνα Flakes & αποξηραμένα King Oyster μανιτάρια.
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή: