Ένα πολύχρωμο πιάτο με αγνά υλικά!
Τόσα λαχανικά σε συνδυασμό με τα Σπιρουλίνα flakes χαρίζουν όχι μόνο υπέροχη γεύση αλλά και τόνωση!
Πρωτεΐνη, μέταλλα και ιχνοστοιχεία είναι κάποια από τα πολύτιμα συστατικά που κρύβονται σε αυτό το γεύμα!
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 40′
Μερίδες: 4
Θερμίδες ανά μερίδα: 559,1kcal
Υλικά
- 1 πακέτο κριθαράκι (500g)
- 2 μεγάλα κολοκυθάκια
- 3 πιπεριές Φλωρίνης
- 1 κρεμμύδι
- 1 lt νερό
- 7 κ.σ. ελαιόλαδο
- 5 κ.σ σόγια
- αλάτι και πιπέρι
- 12g Σπιρουλίνα flakes
Εκτέλεση
- Κόβουμε τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια σε λεπτά κομμάτια (στικς) και το κρεμμύδι σε μικρά κυβάκια.
- Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κριθαράκι. σοτάρετε για 7-8′. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και τα λαχανικά (κολοκυθάκια, πιπεριές, κρεμμύδια, σόγια) και σοτάρουμε για 4-5′ σε μέτρια θερμοκρασία.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε στο τηγάνι το σοταρισμένο κριθαράκι, προσθέτουμε το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό και μέχρι να βράσει το κριθαράκι. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε και επιπλέον νερό μέχρι το κριθαράκι να μαγειρευτεί.
- Το βγάζουμε από τη φωτιά όταν είναι έτοιμο, ρίχνουμε τα Σπιρουλίνα flakes και σερβίρουμε, αφού κρυώσει ελαφρώς.
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή: