Τα μήλα είναι στην εποχή τους & σε συνδυασμό με τα Σπιρουλίνα flakes φτιάχνουμε τα πιο healthy & γευστικά μπισκότα!
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολα
Xρόνος προετοιμασίας: 20′
Μερίδες: 30
Θερμίδες ανά μερίδα: 111,7kcal
Υλικά
- 2 μήλα
- 1/2 φλ. καρύδια ψιλοκομμένα
- 2 φλ. αλεύρι βρώμης
- 2,5g μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. κανέλα
- 1/4 κ.γλ. γαρύφαλλο
- 3/4 φλ. λάδι
- 2 κ. γλ. μέλι
- 1 βανίλια
- 2 κ.σ. Σπιρουλίνα flakes
Εκτέλεση
- Πλένουμε, καθαρίζουμε τα μήλα, τα τοποθετούμε στον πολυκόφτη και αλέθουμε μέχρι να γίνουν πολτός.
- Προσθέτουμε την κανέλα, το γαρύφαλλο, το μέλι και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε το λάδι, το αλάτι, τη βανίλια, τα καρύδια, το αλεύρι και τα Σπιρουλίνα flakes.
- Ζυμώνουμε πολύ καλά & πλάθουμε τα μπισκότα. Η ζύμη δεν πρέπει να κολλάει στα χέρια. Σε αυτή την περίπτωση προσθέτουμε λίγο αλεύρι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC. για 20-30′.
- Όταν είναι έτοιμα, σερβίρουμε σε Coconut Vegan Bowl.
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή: