Γλυκιά απόλαυση με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.
Χάρη στη Σκόνη Spiroulina PLATENSIS, το αγαπημένο σας γλύκισμα περιέχει πολύτιμα συστατικά όπως πρωτεΐνη και σίδηρο, που χαρίζουν ενέργεια και τόνωση!
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος προετοιμασίας: 10′
Μερίδες: 2
Θερμίδες ανά μερίδα: 113,4kcal
Υλικά για 500g παγωτό
- 200g γάλα καρύδας παχύρρευστο σε κονσέρβα
- 3 κ.γλ. στέβια
- 1 πρέζα βανίλια σε σκόνη ή 1 κοτσανάκι βανίλια
- 1 φακελάκι Σκόνη Spiroulina PLATENSIS
Εκτέλεση
- Ρίχνετε όλα τα υλικά εκτός από τη Σκόνη Spiroulina PLATENSIS σε μια μικρή κατσαρόλα
- Ζεσταίνετε το μείγμα σε μέτρια θερμοκρασία, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη, χωρίς όμως να βράσει.
- Αποσύρετε από την εστία, ρίχνετε τη Σκόνη Spiroulina PLATENSIS και μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μεταλλικό δοχείο το οποίο βάζετε στην κατάψυξη.
- Ανά 30′ βγάζετε το δοχείο και χτυπάτε το μείγμα με το μίξερ χειρός.
- Αυτή η διαδικασία ακολουθείται 5-6 φορές.
- Γαρνίρουμε με Σπιρουλίνα flakes!
Εάν υπάρχει παγωτομηχανή, τοποθετείτε το μείγμα στον κάδο της μηχανής και ακολουθείτε τις οδηγίες του προϊόντος.
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή: