Γευστικό, δροσιστικό & υγιεινό γλύκισμα! Τι άλλο θέλεις για τις καλοκαιρινές σου λιγούρες; Μία πανεύκολη συνταγή με μόνο τρία υλικά και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS!
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολος
Χρόνος προετοιμασίας: 10′
Χρόνος αναμονής: 8h
Μερίδες: 8
Θερμίδες ανά μερίδα: 77,8kcal
Υλικά
- 1 μικρό πεπόνι (800g χωρίς τη φλούδα)
- 140g σιρόπι σφενδάμου
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 2 φακελάκια Spiroulina PLATENSIS Σε Σκόνη
Εκτέλεση
- Κόβουμε τη σάρκα του πεπονιού σε κομματάκια & τα πολτοποιούμε σε blender ή σε πολυκόφτη.
- Μεταφέρουμε το πολτοποιημένο πεπόνι σε μπολ. Προσθέτουμε το σιρόπι σφενδάμου, το χυμό λεμονιού και τη Σκόνη Spiroulina PLATENSIS ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Μεταφέρουμε το μείγμα σε αντικολλητική φόρμα για κέικ, καλύπτουμε με μεμβράνη που να αγγίζει το μίγμα, έπειτα άλλο ένα κομμάτι μεμβράνης και στο τέλος αλουμινόχαρτο.
- Βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 8 ώρες.
Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή: