Sorbet πεπόνι με Σκόνη Spiroulina PLATENSIS [Lactose free]

Sorbet πεπόνι σε ξυλάκι με σκόνη Spiroulina PLATENSIS

Γευστικό, δροσιστικό & υγιεινό γλύκισμα! Τι άλλο θέλεις για τις καλοκαιρινές σου λιγούρες; Μία πανεύκολη συνταγή με μόνο τρία υλικά και Σκόνη Spiroulina PLATENSIS!

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολος
Χρόνος προετοιμασίας: 10′
Χρόνος αναμονής: 8h
Μερίδες: 8
Θερμίδες ανά μερίδα: 77,8kcal

Υλικά

  • 1 μικρό πεπόνι (800g χωρίς τη φλούδα)
  • 140g σιρόπι σφενδάμου
  • 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 2 φακελάκια Spiroulina PLATENSIS Σε Σκόνη

Εκτέλεση

  1. Κόβουμε τη σάρκα του πεπονιού σε κομματάκια & τα πολτοποιούμε σε blender ή σε πολυκόφτη.
  2. Μεταφέρουμε το πολτοποιημένο πεπόνι σε μπολ. Προσθέτουμε το σιρόπι σφενδάμου, το χυμό λεμονιού και τη Σκόνη Spiroulina PLATENSIS ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Μεταφέρουμε το μείγμα σε αντικολλητική φόρμα για κέικ, καλύπτουμε με μεμβράνη που να αγγίζει το μίγμα, έπειτα άλλο ένα κομμάτι μεμβράνης και στο τέλος αλουμινόχαρτο.
  4. Βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 8 ώρες.

Καλή σας απόλαυση!
#Sp_recipes

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή:

Εγγραφείτε στο newsletter μας!
Μάθε πρώτος τις super προσφορές

Αποδεχθείτε τους Όρους Χρήσης